مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد امگا 3 روغن ماهی می تواند فرکانس تشنج بیماران مبتلا به صرع را کاهش دهد.
به گزارش داروغذا به نقل از باشگاه خبرنگاران، حدود 2.3 میلیون بزرگسال و حدود 470.000 کودک در ایالات متحده به صرع، یک بیماری عصبی مادام العمر با تشنج همراه است مبتلا هستند. در حال حاضر، یک مطالعه جدید ادعا می کند بیماران مبتلا به صرع می توانند در حملات تشنج با مصرف روزانه دوز کم امگا 3 روغن ماهی عوارض این بیماری را کاهش دهند.
مصرف دوز کم امگا 3 روغن ماهی هر روز به مدت 10 هفته بمی تواند تعداد تشنج را به یک سوم در میان بیماران مبتلا به صرع برساند.
|
این تیم تحقیقاتی به رهبری پروفسور کریستوفر DeGiorgio از گروه مغز و اعصاب در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) دریافته اند ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی، ماهی تن، شاه ماهی، ساردین و ماهی آزاد و مکمل های روغن ماهی و اسیدهای چرب امگا 3 می تواند در درمان بیماری صرع موثر باشند.
نتایج مطالعات نشان می دهند امگا 3 ماهی قزل آلا می تواند فشار خون و ضربان قلب را در بیماران صرع تنظیم کند و از تعداد تشنج های آن ها به طور قابل توجهی بکاهد.